Transfers

The Transfer Factory produceert en levert logo’s (transfers) voor alle soorten kleding. Of u nu uw sportkleding, werkkleding/bedrijfskleding of promotioneel textiel wilt bedrukken, wij kunnen voor ieder type kleding de juiste transfer leveren. Neem contact met onze verkoopadviseurs op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze transfers

The Transfer Factory biedt een compleet aanbod van transfers om aan elke wens te kunnen voldoen.

Onze transfers

The Transfer Factory produceert en levert logo’s (transfers) voor alle soorten kleding. Of u nu uw sportkleding, werkkleding/bedrijfskleding of promotioneel textiel wilt bedrukken, wij kunnen voor ieder type kleding de juiste transfer leveren. U kunt deze logo’s door middel van een persmachine zelf bedrukken. Bent u niet in het bezit van een persmachine kunnen wij u deze leveren.

Naast het leveren van de zeefdruk transfers, bieden wij ook de mogelijkheid om uw kleding in huis te bedrukken door middel van rechtstreeks zeefdruk, rechtstreeks full colour druk, in huis borduren, transfereren, bedrukken met geweven emblemen of bedrukken met geborduurde emblemen.

Unieke mogelijkheden

Iedere transfer heeft bij ons zijn uniek specificaties en persinstructies. Zo is de waterbased transfer ideaal voor uw sportkleding en zo is de Industrial transfer ideaal voor uw bedrijfskleding welke tot 90 graden gewassen gaat worden.

Eventueel kunt u bij ons ook uw kleding bestellen, maar ook uw eigen kleding meeleveren en dan zetten wij voor u de logo’s erop.

Hier onder ziet u al onze transfers voor alle soorten textiel.

Heeft u vragen over de verschillende transfers, logo’s en emblemen neem dan direct contact met ons op. Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Varianten transfers

The Transfer Factory biedt verschillende soorten transfers.
Ontdek hieronder de transfer die aansluit op uw wensen.

Neem contact op

We helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over de transfers die The Transfer Factory aanbiedt. Neem nu contact op met onze verkoopadviseurs.