Transferpers

Wanneer je alles levert op het gebied van transfers dan mag een persmachine uiteraard niet ontbreken. Met enige trots mogen wij de persmachines van Transmatic en Stahls aanbieden aan u.

Met een transferpers van Stahls of Transmatic gaat kleding bedrukken vanzelf. Doordat we met deze twee merken werken kunnen we voor ieder wat wils aanbieden. Van een tranferpers met een vaste plaat tot een hittepers met verwisselbare platen. Daarnaast hebben we uiteraard ook een hittepers die electronisch aangestuurd wordt zodat de plaat met een druk op de knop sluit en automatisch opengaat. Als laatste hebben we dan nog een automatische machine op luchtdruk.

Onder de beide merken aan de linkerkant van deze pagina vindt u de verschillende machines met hun unieke specificaties. Mocht u vragen hebben over de verschillende persmachines, aarzel dan niet en neem direct contact met ons verkoopteam op. Mocht u een offerte willen ontvangen van een van de persmachines, dan maken we deze graag voor u.

Neem contact op

We helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over de transferpersen die The Transfer Factory biedt. Neem nu contact op met onze verkoopadviseurs.