Snijplotter

The Transfer Factory is leverancier van het merk Roland. Aangezien wij een totaalleverancier zijn op het gebied van textielbedrukkingen mag daar uiteraard een geweldig merk als Roland niet in ontbreken. Wij leveren onderstaande plottermachine van Roland waar u de flex folies mee kunt snijden.

Stika sv 8 snijplotter

Bij ons kunt u de Stika sv 8 snijplotter krijgen. Deze snijplotter is 16 cm breed.

Een snijplotter komen wij bij u op locatie installeren en geven daarbij een uitleg over zowel de plotter als over de bijbehorende Cutstudio ( software). Werkt u al met Corel draw of Adobe Illustrator, dan maken wij een plugin zodat u nog makkelijker de plotters aan kunt sturen.

Uiteraard kunt u bij ons ook alle losse onderdelen van de machines bestellen zoals het snijmesje, snijkopje of de snijstrip.

Wilt u meer informatie over de verschillen tussen de plotters en losse onderdelen neem dan contact met ons op en ons verkoopteam legt u alles haarfijn uit.
Wilt u liever de plotters in werking zien? Geen probleem, maak een afspraak in onze showroom en wij geven u een demonstratie.

roland stika sv-8

Neem contact op

We helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over de machines en toebehoren die The Transfer Factory biedt. Neem nu contact op met onze verkoopadviseurs.