Over ons

Maak kennis met The Transfer Factory. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen ondersteuning bij de productie die wij voor u leveren.

Waar wij voor staan

Kwaliteit

The Transfer Factory staat voor kwaliteit. Doordat we de beste machines voor de productie van transfers/logo’s in huis hebben leveren we altijd producten van hoge kwaliteit.

Maatwerk

Doordat we de productie van transfers/logo’s in huis hebben kunnen we snel en accuraat op de behoeften van onze klanten inspelen. Specifieke wensen zijn voor ons geen enkel probleem.

Service

Door een persoonlijke benadering en meedenken zijn wij iedere klant optimaal van dienst. Of het nu gaat om 1 of om 10.000 stuks, klanten krijgen bij ons de gewenste persoonlijke aanpak en service.

The Transfer Factory staat voor kwaliteit en service. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, die mede tot stand is gekomen door veel opdrachten van internationaal georiënteerde bedrijven,

Vanaf maart 2019 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Vught, die ons in staat stelt onze klanten nog beter van dienst te zijn. Onze nieuwe locatie heeft ons ook de mogelijkheid gegeven om onze capaciteit fors uit te breiden. Doordat we voor de productie van transfers/logo’s de beste mensen en machines in huis hebben kunnen we snel en accuraat op de behoefte van onze klanten inspelen.

Door hoogwaardige machines, specialistisch kennis en het werken met vakmensen garanderen wij een TOP kwaliteit. Het persoonlijke contact met goede en duidelijke afspraken garanderen een snelle doorlooptijd met een tijdige levering.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen ondersteuning bij de productie die wij voor u leveren. Want mocht u zelf willen starten met in huis produceren, dan kunnen wij u ook daarin volledig ondersteunen.

Neem contact op

We helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over de producten en diensten die The Transfer Factory biedt. Neem nu contact op met onze verkoopadviseurs.