Vraag offerte aan | (+31) 073 303 08 86

Laatste nieuws

Transferbedrukking nader toegelicht

Transferbedrukking nader toegelicht

Bij The Transfer Factory werken we met name met transferbedrukking. Bent u nog onbekend met deze techniek? Is de methodiek nieuw voor wordt de opdruk op een (transfer)papier aangebracht. Vervolgens wordt het te bedrukken textiel samen met de transfer in een pers onder hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Gedurende dit proces zorgen de druk en hitte ervoor dat de transfer zich hecht op het textielproduct. Op deze wijze zijn de fraaiste afbeeldingen toepasbaar, zelfs indien ze heel gedetailleerd zijn. Wilt u graag weten of uw logo/tekst/illustratie in aanmerking komt voor verwerking via de transferdruktechniek? Vraag er dan zeker even naar bij ons adviesteam.

De kracht van samenwerken: maak kennis met Polymark

De kracht van samenwerken: maak kennis met Polymark

The Transfer Factory werkt nauw samen met Polymark Benelux. Polymark is met 6 Europese kantoren in Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Nederland en Italië, een echt globaal opererende onderneming. Zij streeft onvoorwaardelijk na de beste keuze te zijn in het aanbod van technologisch superieure oplossingen voor decoratie en identificatie van kleding. Dat realiseert zij met een team van gemotiveerde en geëngageerde medewerkers die trots zijn op zichzelf, het Polymark team en de service die ze dagelijks aan hun klanten leveren. The Transfer Factory is trots op de intensieve samenwerking. Hierdoor profiteren hun opdrachtgevers van het beste uit twee werelden.

Nu al uitbreiding op onze nieuwe locatie in Vught

Nu al uitbreiding op onze nieuwe locatie in Vught

Het gaat snel bij én met The Transfer Factory. Eerder dit jaar verhuisden wij naar de Kempenlandstaart 13F in Vught waar wij beschikken over fraaie en praktische productieruimten. Maar… nu
vraagt ook al onze snelle groei om extra ruimte. Daarom hebben wij vanaf deze maand ook de productieruimte naast onze locatie ingelijfd. Ons uitgebreide team en de extra high tech apparatuur kunnen zodoende in optima forma hun werk doen. Benieuwd naar onze nieuwe mogelijkheden en faciliteiten? U bent van harte welkom. Per mail of telefonisch is een afspraak zó gemaakt. Graag tot snel.

Onze referenties