Flex folie

The Transfer Factory is een totaalleverancier op het gebied van textielbedrukkingen. Ons totaal assortiment aan machines en flex folie’s levert u alles dat nodig is om zelf bedrukkingen van de beste kwaliteit te verzorgen.

Flexfolie wordt gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden welke ( over het algemeen) in 1 kleur gedrukt dienen te worden op uw kleding. Heeft u een meerkleurig logo dan kunt u deze uiteraard ook snijden in verschillende kleuren folie en deze naast of over elkaar heen positioneren.

The Transfer Factory is leverancier van twee vooraanstaande merken Transfer folie in de markt, Stahls en Poli Tape.

Doordat wij met beide bedrijven samen mogen werken kunnen we u het beste materiaal bij uw vraag leveren. Beide merken transferfolie zijn te leveren in een groot scala van kleuren welke allemaal geschikt zijn voor uw snijplotter. De ene snijfolie is tot 80 graden wasbaar en de andere snijfolie hoeft maar 5 seconden getransfereerd te worden.

Naast de welbekende snijfolie zijn wij uiteraard ook leverancier van de flockfolie en de printables van beide merken. Met de flockfolie kunt u geweldige flocktransfers snijden. Ook dit materiaal kunt u gewoon in de snijplotter snijden, u heeft dan alleen een ander mesje nodig. Hieronder vind u het overzicht van ons assortiment van de twee merken snijfolie en de overige materialen die wij leveren.

Indien u vragen heeft of een kleurenkaart wilt ontvangen van een van de merken, neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Meer informatie over de flex folie’s en het gebruik er van vindt u op onze download-pagina voor flex folie’s.

Neem contact op

We helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over de folie’s die The Transfer Factory biedt. Neem nu contact op met onze verkoopadviseurs.