Vraag offerte aan | (+31) 073 303 08 86

The Transfer Factory

The Transfer Factory bestaat uit bevlogen vakspecialisten die alles weten van textielbedrukking, textiel en equipment. We zien toe op de allerhoogste kwaliteit in bedrukking en staan voor ‘impress creations’. Niet zonder reden behoren vele internationaal georiënteerde bedrijven en topsportclubs tot onze opdrachtgevers.

We zijn gevestigd in Vught. Onze locatie voldoet aan alle praktische en functionele voorwaarden opdat de productie en logistiek op efficiënte wijze hun weg vinden. Doordat we voor de productie van transfers/ logo’s beschikken over de beste vakmensen en machines, kunnen we snel en accuraat op iedere wens in textielbedrukking inspelen. Mede dankzij goede en duidelijke afspraken kunnen wij een stipte levering, met een snelle doorlooptijd, garanderen. Onze dienstverlening gaat trouwens heel wat verder dan louter ondersteuning bij de productie. Want mocht u zelf willen starten met in huis produceren, dan kunnen wij u ook daarin volledig ondersteunen met advies, machines en materialen.

 Van middelgrote tot grote oplagen: bij The Transfer Factory zorgen we ervoor.

Maximale kwaliteit

The Transfer Factory staat voor maximale kwaliteit. Doordat we de beste machines voor de productie van transfers/logo’s in huis hebben leveren we altijd producten van de hoogste kwaliteit.

Doordacht maatwerk

Ons hightech-machinepark en de flexibele teamleden staan er garant voor dat we snel en accuraat op alle maatwerkwensen in kunnen spelen. Voor alle specifieke wensen beschikken wij over een doordachte oplossing.

Persoonlijk gedreven

Door een persoonlijke benadering en creatief denkvermogen bereiken wij het allerbeste resultaat. We zijn gedreven en schenken ieder detail van het proces maximale aandacht zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.

Meet the team

Het team van The Transfer Factory bestaat over vele professionals. Van adviseurs tot werkvoorbereiders, van operators tot inpakkers en van logistieke begeleiders tot management. Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u een demonstatie ontvangen of een aantrekkelijk voorstel? Bel dan met 073 303 0886 of stuur een mail naar één van de onderstaande afdelingen:

Advies

sales@thetransferfactory.nl

DTP-advies

dtp@thetransferfactory.nl

Algemeen

info@thetransferfactory.nl

Machines en toebehoren

studio@thetransferfactory.nl

Administratie

administratie@thetransferfactory.nl

Onze referenties