Vraag offerte aan | (+31) 073 303 08 86

Machines en flexfolies

The Transfer Factory is totaalleverancier op het gebied van textielbedrukking. Naast de complete verzorging van uw textielbedrukkingsopdracht kunt u een keuze maken uit ons assortiment machines en flexfolies. Tot de machines behoren de snijplotters en transferpersen. Uiteraard bent u hierbij verzekerd van optimale service en maximale garanties. Meer weten? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via het contactformulier.

Flexfolie

Flexfolie wordt gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden die doorgaans in 1 kleur gedrukt dienen te worden op uw kleding. Beschikt u over een meerkleurig logo dan kan deze gesneden worden in verschillende kleuren folie.

Snijplotter

De Roland GS-24 snijplotter is verkrijgbaar bij The Transfer Factory. Deze snijplotter werkt op 50 centimeter breed en voldoet aan hoge eisen, waaronder een hoge stabiliteit en uitstekende mesdruk.

Transferpersen

Kleding bedrukken gaat met een transferpers van Stahls of Transmatic als vanzelf. Deze twee merken zorgen ervoor dat er altijd een perfecte oplossing beschikbaar is.

Onze merken