Vraag offerte aan | (+31) 073 303 08 86

Flexfolies

Flexfolie wordt gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden die doorgaans in 1 kleur gedrukt dienen te worden op uw kleding. Beschikt u over een meerkleurig logo dan kan deze gesneden worden in verschillende kleuren folie. Ze worden dan naast of over elkaar heen gepositioneerd.

The Transfer Factory is leverancier van de twee meest vooraanstaande merken transferfolie: Stahls en Poli Tape. Hierdoor kunnen we u het beste materiaal bij uw vraag leveren. Beide merken transferfolie zijn leverbaar in een groot scala van kleuren die alle geschikt zijn voor de snijplotter.. Naast de welbekende snijfolie zijn wij ook leverancier van de printables van beide merken. Hieronder vindt u het overzicht van ons assortiment van de twee merken snijfolie en de overige materialen die wij leveren.

Vragen? Of wilt u een kleurenkaart van een van de merken ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Polifl ex printable
Naast het leveren van de flexfilms voor de snijplotters, kunnen wij ook de printbare films leveren voor digitale transfers die geprint worden door bijvoorbeeld de Roland VersaCamm series of mimaki printers. Alle printbare folies van het merk Politape worden door ons aangeboden.

Meer informatie hierover? Neem contact met ons adviesteam op en zij kunnen u het juiste materiaal aanbieden dat exact bij uw vraag past.

Politape Poliflex Turbo

Poliflex Turbo is een matte pu/pvc vrije transfer film met een licht plakkende drager waardoor men zeer gedetailleerde logo’s kan snijden en pellen. Deze turbo flexfolie heeft een OEKO-Tex certificering en is geschikt voor katoen, katoen/polyester en polyester/acryl mixen.

Eigenschappen Poliflex Turbo:

  • Perstemperatuur: 130 graden.
  • Tijd: 5 sec.
  • Druk: Medium.
  • Drager warm verwijderen (hotpeel).
  • Tot 60 graden wasbaar en droogtrommelbestendig (let wel goed op of uw kleding stuk deze temperaturen aankan).
  • Rolbreedte: 50 cm.
  • Rollengte: 25 meter (per meter te bestellen).

Voordelen Poliflex Turbo:

Door de lage perstemperatuur en korte perstijd zal deze turbo flexfolie niet uitlopen op uw kleding! Indien u een kleurenkaart wilt ontvangen of meer informatie wilt kunt u contact opnemen met ons adviesteam.

Bekijk ook eens onze andere machines of flexfolies

Onze merken